NeNeostrata - Kemisk peeling

Kemisk peeling med aha-syror och TCA för hudbehandling, hudförbättring, hudföryngring, acne och pigmenteringar

 

NeoStrata peeling

 

En medicinsk kemisk peeling avlägsnar döda hudceller, arbetar bort ojämn pigmentering, solskadad hud, acne och förminskar porer, nya celler bildas och föryngring av huden sker. En peeling med glykolsyra hjälper huden att bli slätare, friskare och fastare. Huden blir maximalt återfuktad och får en jämnare pigmentering. Avlägsnandet av döda hudceller stimulerar huden till nybildning av hudceller som ger en vacker lyster i huden. Du får en fantastisk fin lyster, hudstrukturen förbättras, huden stramas upp och fina linjer reduceras.

 

Behandlingen rekommenderas av hudläkare vid:

Torr eller fet hud

Solskadad hud

Hyperpigmentering

Rosacea

Acne

Tunn hud

Linjer och rynkor

 

Beroende på vilket resultat du vill uppnå så bör man göra sex behandlingar med två till fyra veckors mellanrum. För långvarigt resultat rekommenderar vi underhållningsbehandlingar.

 

Det är ytterst ovanligt med några bieffekter, men det kan förekomma en lätt rodnad och värmekänsla i ansiktet kan uppstå. Detta är snabbt övergående. I vissa fall kan du bli lite torr under ett par dagar.

 

Vi använder oss av NeoStratas peeling som endast finns på läkarkliniker på grund av dess aktiva syror, dessa behandlingar går ej att få på vanliga hudsalonger.

Behandlingen utförs av legitimerade sjuksköterskor med kompetens och utbildning att arbeta med medicinska syror. När du kommer till vår klinik får du information om behandlingen. Ansiktet tvättas av med speciella produkter (bra om du själv avlägsnat makeup innan) sedan penslas syran på. Efter detta neutraliseras syran med speciellt medel och du får en skön lugnande och kylande aktiveringsmask medan du vilar en stund. Sen rengörs huden igen och en speciell kräm appliceras som avslutning.

Efter behandlingen bör du undvika vistas i direkt solljus då huden är känsligare. Använda solskyddsfaktorn du får av oss i 3 dagar om du ska vistas utomhus i annat fall kan pigmentfläckar uppstå.

 

VIKTIGT: Använd endast NeoStratas produkter i samband med peelingkuren för att minska risken för allergiska reaktioner. För bästa resultat bör man använda Neostratas produkter för sin ansiktsvård även i framtiden. Du kommer erbjudas ett kitt med NeoStratas krämer och rengöring för 100 kr, som du kan använda efter behandlingen.

Förutom ansikte så kan du behandla:

Hals

Dekolletage, byst

Nacke, axlar

Rygg

Handrygg

 

Behandlingen kostar 500 kr per tillfälle. Välkommen att boka in en tid!