Vad är Restylane

 

Restylane är svenskt produkt, och tillverkad av högkvalitativa råmaterial och ingredienser. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med Q-Meds patenterade NASHA™-teknologi.

Hyaluronsyra finns naturligt i hela människokroppen och har många funktioner så som att göra huden elastisk och smörja lederna. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna.

 

Naturligt resultat

Restylane ger resultat som ser naturliga ut och grundas på den unika NASHA-teknologin vars hyaluronsyra är mycket lik kroppens egen hyaluronsyra. Restylane är inte ett gift och påverkar inte ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Eftersom Restylane inte är permanent gör den det möjligt för dig att undvika att skapa ett permanent utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte med tiden förändras.

 

Säker produkt

Restylane är en säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen.

Restylane är marknadsledande – 15 miljoner behandlingar har utförts över hela världen. Till skillnad från andra produkter med hyaluronsyra är Restylane fri från djurprodukter vilket innebär minimal risk för allergiska reaktioner eller smittöverföring.

 

Klicka här för mer info.